Силата на Carrot Solution

е основана върху уменията на всеки един член от екипа ни. Комбинираме разнообразен, интересен и на моменти дори странен професионален и житейски опит. Гледаме творчески към всеки проект, работим усърдно, забавляваме се и се развиваме напред заедно с него.
Чувстваме всеки бизнес, с който работим като свой и затова полагаме всички усилия той да успее. Вярваме, че работата не е “просто работа”, а трябва да те мотивира, вдъхновява и да носи удовлетворение от постигнатите резултати. Ако споделяте същите принципи, ще се радваме да ни пишете, за да работим заедно или да обменим опит и идеи.

Какво правим и как го правим

Фотография

Дизайн и разработка на уебсайт

Разработката на уебсайта и графичният ни дизайн са web ориентирани. Какво значи това? Предлагаме изумителни банери, красиви и оригинални визии за Facebook и Instagram. Създаваме профилни “снимки”, cover photos, графични story-та и всякакви други материали, с които да блестите в интернет.

Предлагаме изработването на т.нар. “brandbooks” – цялостен наръчник как да изглежда бизнест ви онлайн – от това да се изберат палитрите цветове, до това на колко пиксела отстояние може да има текст около логото ви.

Да притежавате brandbook ви гарантира консистентност на съдържанието и най-важното – разпознаваемост на бизнеса от пръв поглед.

Уеб дизайн

Работата ни в полето на уеб дизайна се ръководи от три простички принципа – сайтът трябва да е невъобразимо красив, изцяло съобразен с нуждите на бизнеса и толкова ясно подреден, че всеки да се ориентира в него. Нашият уеб дизайнер може да говори с часове на обяд за User Experience (UX) и User Interface (UI), но за щастие го прекъсват още на 20-ата минута.

Лендинг страниците, които подготвяме са си направо шедьоври – функционални, ясни и наистина красиви.

 

Дигитален маркетинг

Редовно се развихряме във всички сфери на дигиталния маркетинг: PPC, реклама и поддръжка на социални мрежи, локално SEO, on-page и off-page SEO. 

Не обичаме да гадеем и да стреляме на посоки, оставяме това на професионалните врачки. Нашият модел на работа е изграден върху тестване на тестовете… базирани на вече проведени тестове. С други думи, влагаме значително количество време и енергия, за да установим на най-добрия криейтив, представен по най-интересния начин, в най-ефективния канал, пред най-подходящите клиенти.

Свържете се с нас

+359 885 132 533

sales@carrot.bg